Slott eller koja?

Här tipsar vi om några olika boenden


Explore the North, Pinetree Lodge


Vid den lilla sjön omgiven av tallhedar i byn Särkimukka bor familjen Väisänen med sina 130 slädhundar. Pinetree Lodge erbjuder boende i olika former för alla olika typer av gäster med ett brett utbud av aktiviteter. Din vistelse spenderas i ständig närhet till naturen med en skön blanding av äventyr och avkoppling. Pinetree Lodge passar utmärkt för olika event och konferenser.


Lapland Guesthouse


Här bor du i genuina timmerhus intill Lainioälven i byn Kangos. Varje byggnad på gården bär på en egen historia och inredning och materialval är genomtänkt in i minsta detalj.

Här finns allt från mysiga rum på vinden till ett unikt och lyxigt vikingahus för en unik upplevelse. Den lilla restaurangen bjuder på smaker från skog och älv  och den vedeldade utebastun och jacuzzin står varm nere vid älven för sena kvällar under norrskenet.  Här kan du  arrangera konferenser, bröllop andra tillställningar för ditt företag eller privat.

Hotels in Pajala
Pajala Camping Route 99
Rajamaa

IKAS

Männikkö
Männikkö
Männikkö

Explore the North, Arctic River Lodge


Alldeles intill Tärendöälven i bifurkationsbyn Tärendö hittar du Arctic River Lodge. Ett nyrenoverat hotell där det på gården också bor 80 slädhundar. Här finns moderna och trevliga hotellrum, lounge, relax, och konferens. Restaurangen serverar delikatesser gjort på lokala råvaror och anläggningen passar både dig som genomresande, konferensgäst, familj och vänner eller för större evenemang.


Hotels in Pajala


I centrala Pajala hittar du Hotell Smedjan och Hotell Lapland. Här kan du boka både boende, affärslunch eller en större konferens.

Restaurangen på Bykrogen erbjuder middagar för alla olika sällskap i mysig miljö och just nu pågår renovering av de 26 hotellrummen. Även catering finns att boka till olika evenemang.

Route 99, Pajala Camping


Den belgiska familjen De Vylder tar emot dig på sin camping i utkanten av Pajala. Campingen erbjuder både stugor i olika prisnivåer och ställplatser. Du bor vackert på en udde i Torneälven och kan enkelt promenera till centrum längs den vackra strandpromenaden. 

Rajamaa


Längst upp i norr, ligger byn Muonionalusta intill den finska gränsen. På en ö ute i Muonioälven ligger Rajamaa som drivs av familjen Malmström. Här bor du i nyrenoverade stugor och har naturen direkt utanför fönstret. Du får möjlighet att uppleva naturen och kulturen med lokal guide året om och här finns bland annat den unika möjligheten att uppleva och fotografera vilda brunbjörnar på tryggt avstånd.

JunosuandoGuesthouse


I den gamla prästgården i Junosuando kan du boka både rum eller vandrarhem. Här erbjuds en avkopplande miljö med enklare standard för så väl som långväga gäster eller affärsresande.

Stay in Pajala


Stay In Pajala är ett vandrarhem i centrala Pajala som

erbjuder ett enkelt, fräscht och prisvärt boende

IKAS Grönt & Logi


Hittar ni i byn Peräjävaara och här erbjuds åretruntboende för längre och kortare perioder

Männikkö


I byn Männikkö erbjuds olika stugor och ställplats på camping . Här kan du också kombinera din vistelse med olika typer av aktivteter.

Villa Gaspar  

Hotell Bolombolo


Hittar ni i Korpilombolo. Erbjuder ett enkelt, fräscht och prisvärt boende. Här kan du också kombinera din vistelse med olika typer av aktivteter så som Nightfestival. 

För att se boenden i hela Heart of lapland ,klicka här